Webshop

Artikelen bestellen via de website

De aangeboden artikelen, zoals publicaties, boekenleggers, Christelijke Tarot, handgemaakte tassen, enzovoort, zijn rechtstreeks via de website van Imagilogos te bestellen.

Bij ieder beschikbaar en te bestellen artikel staat het logo van een winkelwagen waarmee het artikel besteld kan worden. Woont u buiten Nederland? Dan kunt u helaas (nog) geen gebruik maken van onze bestelprocedure.


Publicaties

Boekenleggers

Meer
Meer
 

Christelijke Tarot

Handgemaakte Tassen

Meer
Meer
 

Christelijke Tarot Leertafels

Christuskalender

Meer
Meer

Prijzen

De prijzen van de artikelen worden exclusief verzendkosten vermeld bij het betreffende artikel. Wegens voorkomende prijswijzigingen zijn de vermelde prijzen onder voorbehoud. Aan de op deze website vermelde prijzen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Verzendkosten

Voor de verzendingen van uw bestelling wordt het Post-NL-portotarief in rekening gebracht. Deze hangt af van het gewicht en het formaat van uw bestelling. Aangetekend versturen is mogelijk.

Betaling

Wij verzoeken u, na het plaatsen van uw bestelling, het vermelde totaalbedrag bij vooruitbetaling aan ons te voldoen. Zodra uw betaling is geregistreerd wordt uw bestelling verzonden. In overleg is eventueel een andere bestalingswijze mogelijk.

Bezorging

Afhankelijk van de beschikbaarheid van uw bestelling wordt uw bestelling, na ontvangst van uw betaling, zo spoedig mogelijk naar u verzonden.